O nama

O NAMA

Davorka Biondić Vince

Davorka Biondić Vince, autorica knjiga “Kako uspješno pregovarati” i “Upravljanje konfliktom”, vlasnica tvrtke, CEO, konzultantica i certificirani trener poslovnog pregovaranja. Diplomirala  je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, te se usavršavala na poslovnim školama u Njemačkoj za područje managementa i poslovnog pregovaranja: 

  • „MMCT“ Hannover
  • „HAUFE Akademie“ Bitzfeld, 
  • „COMMAX Consulting AG“ München,
  • „GABLER Management Institut“ Wiesbaden. 

25 GODINA ISKUSTVA

2012 godine osniva svoju konzultantsku tvrtku BIONDI, a radi i kao trener u tri edukacijske kuće. Hrvatskim i internacionalnim tvrtkama nudi jedinstveni koncept edukacija i savjetovanja utemeljenog na njenom 25 godišnjem pregovaračkom i menadžerskom iskustvu u hrvatskim i internacionalnim tvrtkama (Kaufland, Spar). Jedanaest godina je bila član uprave i prokuristica u njemačkom trgovačkom lancu Kaufland k.d. Tamo je, kao menadžer, vodila  tim od 82 suradnika. Samostalno je vodila preko 10.000 pregovora s domaćim i internacionalnim partnerima i bila odgovorna za nabavnu vrijednost robe od 200 milijuna €.

Više od 160 tvrtki je angažiralo Davorku u projektima poboljšanja pregovaračkih kompetencija u nabavi i prodaji, vođenju zaposlenika, komunikaciji i prezentacijskim vještinama. Kao konzultant i trener radi u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Austriji i Njemačkoj. Kroz BIONDI prodajne treninge prošlo je više od 7.000 key account menadžera prodaje, prodajnih putnika i unapređivača prodaje, oko 3.000 tradera; menadžera nabave i preko 3.000 trgovaca / prodavača u maloprodaji.

Predavač je u Centru za poduzetništvo Zagreba „Plavi ured“, u Razvojnog agenciji Dubrovnika, kao i na FMCG konferencijama u zemlji i inozemstvu.
Autorica knjige „Kako uspješno pregovarati”
Kolumnistica poslovnog magazina - „InStore“ i „Poslovni savjetnik“
Dobitnica je nagrade Međunarodnog ekonomskog foruma za doprinos u poduzetništvu u srednjoj i jugoistočnoj Europi „Stvaratelji za stoljeća“ za 2015.god.

POGLEDAJTE VIDEO

Team

Vanjski suradnici:

0

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)

Nema proizvoda u košarici.