Reference

Što o nama kažu naši klijenti

Zahvalio bih Vam se ovim putem još jednom na savršeno održanom treningu – Pregovori s „teškim“ kupcima. Rijetko naiđemo na trenera koji s takvom preciznošću i osjećajem odgovornosti prati ritam grupe i prepoznaje njene potrebe, te prilagođava trening kako bi svi bili maksimalno uključeni. Cijenim i Vaše iskustvo, te način na koji aktivno koristite vlastite primjere kako bi dokazali teoriju. Zbog ovakvog pristupa i odnosa prema nama polaznicima mogu slobodno reći da sam zadržao natprosječno visok postotak primljenih informacija i siguran sam da ću ih moći aplicirati u poslu i privatnom životu. Još jednom hvala i veselim se novim edukacijama.

Duje Prlj

METRO / Koordinator aktivacije asortimana
Budući sam jako dugo u trgovini prošla sam dosta treninga raznih tema i formi. Moram istaknuti da mi je ovaj trening do sada bio najbolji, sama forma treninga i tvoje prezentacijske vještine su izuzetno dobro prilagođene grupi…na toliko jednostavan način spajaš svoje iskustvo, psihologiju prodaje i prenosiš znanje…Rijetkima to uspijeva, mislim uspijeva, ali ne na ovako izbalansiran i jednostavan način. Cijela grupa je aktivno sudjelovala i svi smo međusobno komentirali da smo pozitivno iznenađeni koliko je dobro kad trening drži osoba koja ima toliko neiscrpno iskustvo baš iz naše prodajne branše… Ono što statistika kaže da nam cca 25% novog znanja i vještina ostane u praksi/glavi nakon odrađenog treninga ja potvrđujem da s ovog treninga nosim barem duplo više i da ću od sad zasigurno biti još napredniji pregovarač . Još jednom od srca ti hvala za sva nova znanja i vještine. Zadovoljstvo je učiti od tebe, do sljedećeg susreta.

Sandra Ljubičić

METRO / Nacionalni voditelj ključnih kupaca
It was my pleasure to meet Davorka through her negotiation techniques training. She is an excellent speaker with really good presentations skills, gives constructive feedback to all attendees, has a lot of patience and transfer her knowledge based on real life examples and with a dose of humor. Kind recommendations!

Filip Šeb

Assistant in Joint Affairs Department at SPAR Hrvatska d.o.o.
Moram priznati da sam više nego ugodno iznenađen i vrlo rado ću Vas preporučiti svima, a i sam ponovno sudjelovati na Vašim edukacijama kada se ukaže prilika.

Stefan Ivković, mag. oec.

MESNA INDUSTRIJA RAVLIĆ D.O.O.
Hvala Vam na uloženom trudu i volji iskazanoj kako biste mene (nas) oplemenili zrncima mudrosti, znanja i iskustva. Uistinu vjerujem da ste nas naučili i učinili ne samo boljim pregovaračima nego i osobama.

Ante Cvitanović

Voditelj prodaje MARODI d.o.o.
Gospođa Davorka s pravom slovi kao najbolji edukator i predavač po pitanju pregovaračkih vještina u Hrvatskoj. Vrlo malo predavača uspijeva tijekom cijelog dana držati pažnju i fokus i interes na visokom nivou, a gospođi Davorki to s lakoćom uspijeva, kroz autentičan stil predavanja, zanimljive teme i primjere iz dugogodišnje fantastične karijere. Bila mi je privilegija sudjelovati, hvala Vam!

Tanja Jurković

Polaznica edukacije u Zagrebačkom inovacijskom centru
Vrijeme provedeno s Vama i ekipom je proletilo. Toliko pozitivne energije na jednome mjestu, toliko znanja i iskustava koje smo podijelili smatram neprocjenjivim. Iskreno se nadam da ovo nije posljednji put, te da ćemo se sresti opet u istom sastavu.

Admira Žakula

Direktor nabave i vanjskih usluga "Maslinica" d.o.o. Rabac
testimonial-07
Davorka je najbolji predavač kojeg smo imali priliku slušati u Megamixu. Njeno poznavanje tehnika pregovaranja i category managementa je bez premca u cijeloj regiji. Pored toga, ima nevjerovatnu sposobnost da svoje znanje prenese na druge. Preporučio bih Davorku kao konsultanta i edukatora svim kompanijama koje se bave ozbiljnim pregovorima, a posebno kompanijama u FMCG branši, bilo da se radi o retailerima, distributerima ili proizvođačima.

Adnan Misimović

CEO Megamix Sarajevo
testimonial-08
Veštine pregovaranja je najkorisniji i najzanimljiviji seminar koji sam pohađala, i ne, ovo nije samo fraza! Danas pregovori su sve, pregovori sa poslovnim partnerom, šefom, zaposlenim, ali i članovima porodice. Koristeći savremene, zanimljive i praktične metode i primere, Davorka će uspeti da probudi deo vas za koji možda i niste znali da postoji. Osim korisnih saveta, seminar će vam uliti dozu samopouzdanja koje je od nezamenjivog značaja u pregovorima. Za svaku preporuku!

Aleksandra Obradović

dm drogerie markt d.o.o.
testimonial-09
U sklopu transformacije uloge Nabave razgovarali smo s više konzultanata i edukativnih ustanova iz Hrvatske i Austrije. Davorka je od početka bila vrlo otvorena, direktna i fokusirana na identifikaciju ključnih područja za poboljšanja i prilagodbu poslovnom modelu. Poslovne i komunikacijske vještine, te direktan pristup koje donosi iz dinamičnog Retaila i FMCG industrije vrlo su primjenjivi i u sve dinamičnijem i kompleksnijem IT sektoru: iza svakog poslovnog modela stoje ljudi.

Luka Mikac

KING ICT, Head of Procurement & Logistics
Draga Davorka, Zahvaljujemo na odličnom seminaru. Dobili smo puno korisnih informacija, savjeta i načina kako da pregovaramo u određenim situacijama. Uživali smo radeći i učeći uz vas. Hvala još jednom na svemu!

Damir Pavičić

Voditelj nabave „BIOVEGA“
Davorka je uspjela u samo 6 dana ono što mi nismo uspjeli u 6 godina: pokazala je da možemo ostvariti velike pomake u pregovaračkom procesu, uspjeli smo znatno sniziti nabavne troškove, povećati cash flow i podići samopouzdanje nas u Nabavi. Ona je vrhunski stručnjak s ogromnim iskustvom.

Nermin Filipović

CEO „ I. O. Fructus“
Predavanje je bilo jako korisno, puno više od očekivanog! Gospođa Davorka je bila izvrstan predavač i na vrlo jasan i zanimljiv način prenosila znanje i iskustvo. Svakako preporučam i veselim se novom predavanju i druženju.

Marjan Šumić

direktor prodaje Planetopija
testimonial-06
Pravi je užitak slušati i surađivati s Davorkom Biondić Vince. Predavanja su stručna, zanimljiva i motivirajuća, a dobiveni alati istog trena primjenjivi u praksi – to je ono što čini vrhunskog predavača.

PLAVI TIM SAVJETNIKA

prvi poduzetnički centar Grada Zagreba „Plavi ured“
testimonial-04
Davorka is a perfect teacher and her knowledge (gained with particular experience) provides to its students with the ease. She perfectly handled with tricks for big success in hard negotiations.

Dipl. ing. Ivan Vržina

Managing Director at ANATON d.o.o.
testimonial-04
Vaše obuke su mi značile u svakodnevnim poslovima! Hvala Vam !

Marko Matijašević

testimonial-05
Izuzetno zanimljiva 2 dana s puno vrlo konkretnih i životnih primjera iz prakse. Upravo zbog tih brojnih primjera koje je gđa. Biondić Vince prenijela tijekom radionice, sav sadržaj koji smo čuli bio je vrlo relevantan za svakodnevno poslovanje. Na mene osobno je radionica djelovala jako inspirativno i pokazala mi brojna područja za napredak i, što je još važnije, načine i metode kako taj napredak ostvariti.

Andreja Hanžek

direktor Službe marketinga „KRAŠ“ d.d.
testimonial-04
Obuka je osigurala da naš tim postane jos sigurniji i motiviraniji u dnevne prodajne pregovore. Nasa prodaja je prihvatila  praksu da je pozitivan mindset I asertivnost u prodaji kljucan, i kolege su poceli upotrebljavati prijedloge kako se temeljnije i kvalitetnije pripremiti sa argumentima za pregovore sa ciljem postizanje jos boljih prodajnih rezultata. Zahvaljujem Gđi Biondic Vince za drajv, energiju i prijenos iskustva nasoj firmi, I nadam se buducoj dobroj suradnji.

Margareta Gnjatović Spirov

general manager Pakom - M San grupacija Skopje
testimonial-04
Odlično!!! Jučer sam prisustvovao odličnom seminaru jedne velike profesionalke Davorke Biondić Vince gdje je u praktičnim i zanimljvim primjerima davala znanje iz pregovaranja. Svim svojim kontaktima ju preporučam za angažman ili da pročitaju njenu knjigu, sigumo nećete požaliti.

Bojan Breberina

CEO at Inventory Planning Service
testimonial-04
Pregovaranje predstavlja jednu od temeljnih i ključnih vještina u komunikaciji s drugim ljudima, a o tome nas ne uče u školi. Davorkino profesionalno iskustvo u tome, moć selekcije odabira riječi, asertivan pristup i konstruktivni argumenti su TOP aduti, koje uz mnoštvo drugih nesebično dijeli s Vama na svojim edukacijama. Ono po čemu je jedinstvena jest njezina energija i to što izvlači ono najbolje iz Vas na jednostavan, brz i ponovljiv način, svojim metodama pregovaranja. Mudra i pametna žena, vrijedna svake preporuke.

dr. sc. Sanja Štefančić

testimonial-04
Draga Davorka, Pretpostavljam da često nakon edukacija dobivate mailove pohvale. Imam potrebu još jednom Vam se zahvaliti na predavanju u petak i subotu. Nisam dobila samo edukaciju, nego i novi uzor. Hvala Vam na tome. Iskreno se veselim za sve ljude koji će Vas još imati priliku slušati u budućnosti i nadam se da ću i ja opet biti među njima

Mag. oec. Branka Dropulić

Ekonomski fakultet Zagreb
testimonial-04
Kompanija Bambi sa firmom Biondi uspešno sarađuje od 2016 godine. Pojedine kolege iz prodaje su svoj profesionalni put započele na terenu krenuvši od terenske prodaje, preko supervizorske pozicije pa sve do menadžerske. Sa zadovoljstvom mogu da izjavim da im je put ka uspehu značajno olakšala Davorka svojim treninzima, coaching sesijama, metodama i tehnikama koje profesionalci samo znaju da prenesu. Srećom nije se na prodaji sve završilo, ona je nastavila da obučava ostale sektore kao sto su : Marketing, Finansije, Operacije, Administraciju … Njene rečenice se spominju, energija se i dalje pamti a znanje se prenosi na nove kolege. Davorka Biondić na profesionalan način edukuju kolege uz adekvatne izazovne situacije kao i prilagođene metode. Neke od tema koje smo rado pratili bile su: Pregovaračke veštine, Asertivna komunikacija basic, Asertivna komunikacija advaced, Međusektorska komunikacija Bambi ce se i dalje verno oslanjati na podršku i znanje koje nam Davorka pruža i biti otvoren za sve promene koje tržište potencira

Milica Popović

Training and Development Assistant BAMBI
testimonial-04
Davorka je izuzetna osoba sa velikim poslovnim iskustvom koje predano prenosi na polaznike treninga. Izuzetno je važno da polaznici nakon treninga dobiju konkretne alate primjenjive u praksi, te uvid kako funkcioniraju pregovarači sa druge strane stola. Visoka motivacija, znanje i iskustvo interakcija sa polaznicima ,te zadovoljstvo polaznika za vrijeme i nakon treninga su najvažnija obilježja koja opisuju treninge koje Davorka provodi. Hvala Vam sto svoje znanje dijelite nesebično.

Dubravka Horvat

Training Manager at Podravka
0

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)
Košarica (0 items)